Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

Etha Latumahina

 

Etha Beauty Center is sinds 1998 gevestigd in Leusden, ons nieuwe adres : Oude Rijksweg 2 3832 GE Leusden, kijkt u voor de route op onze contactpagina.

In het Beauty Center wordt u welkom geheten door Etha Latumahina . Etha is gediplomeerd schoonheidspecialiste, visagiste, permanent make-up specialiste, pedicure, manicure, IPL specialiste, Microdermabrasie specialiste en T-away specialiste en specialiste in elektrisch ontharen.

In het Beauty Center werken we met de huidverzorgingsproducten van de merken Darphin, dr. Spiller, Nimue , PH Formula en Manage Your Skin. Deze huidverzorgings- producten zijn ook los verkrijgbaar in het Beauty Center. De make-up producten die wij gebruiken en verkopen  zijn van het Italiaanse merk Pupa.

In het Beauty Center streven naar kwaliteit, perfectie, klanttevredenheid en een echte beauty beleving. Wij nemen alle tijd voor u en onze behandelingen.

 

     

Snel contact

Etha Beauty Center

  • Adres: Oude Rijksweg 2 3832 GE Leusden
  • Tel:  033-2571191
  • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • KvK: 32075680

Linken

 
 
U bevindt zich hier: Home Schoonheidsspecialste Etha