Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

Definitief ontharen

De MedCos® IPL wordt geplaatst op het huidoppervlak en met opeenvolgende flitsen wordt het gewenste huidgebied behandeld. Op het moment van de lichtflits, die slechts een paar milliseconden duurt, kan men een lichte prikkeling voelen

ONGEWENSTE HAARGROEI: PIJNLOOS EN VEILIG ONTHAREN

Behandeling
De MedCos® IPL wordt geplaatst op het huidoppervlak en met opeenvolgende flitsen wordt het gewenste huidgebied behandeld. Op het moment van de lichtflits, die slechts een paar milliseconden duurt, kan men een lichte prikkeling voelen. Gewoonlijk stelt men, zelfs bij een uiterst gevoelige huid, geen bijzondere reactie vast, maar soms kan de huid na de behandeling tijdelijk rood worden. Dit verdwijnt binnen enkele uren.

Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode variërend van 6 tot 12 weken. Vanwege de haargroeicyclus zijn er meerdere behandelingen nodig om de haarfollikels definitief uit te schakelen. Een kuur van gemiddeld 8 behandelingen is nodig voor een goed eindresultaat. Om het resultaat van de kuur optimaal te houden adviseren wij ieder jaar tenminste één
vervolgbehandeling.

Een realistisch verwachtingspatroon in de voorlichting naar cliënten voorkomt teleurstellingen achteraf en is de basis voor tevreden IPL cliënten:
MedCos® IPL is in haar cliëntenvoorlichting, reclame uitingen en promotie altijd zeer behoudend met het gemiddeld aantal (8-10) noodzakelijke IPL behandelingen voor een succesvolle ontharingskuur.

Bij veel door MedCos® IPL behandelde cliënten wordt met 4-6 behandelingen al een haarreductie van 70-80% behaald. Echter, deze resultaten kunnen door MedCos® en/of andere IPL/Laser aanbieders/merken nooit worden gegarandeerd, omdat er talrijke cliënten zijn waarbij een dergelijk resultaat, door verschillende en vooral restrictieve factoren, niet kan worden behaald.

Wat is er nog meer mogelijk met de MedCos® IPL?
De MedCos® IPL is een hoogwaardig IPL apparaat, die werkt op basis van zichtbaar hoogenergetisch gepulseerd licht, dat op de huid wordt gericht. Door middel van dit gepulseerd licht kunnen verschillende indicaties effectief worden behandeld met een bevredigend resultaat. De MedCos® IPL is de ideale oplossing voor de behandeling van ongewenste haargroei, maar ook voor de behandeling van couperose, Spider naevi spinnetjes’, huidveroudering en acne bij zowel mannen als vrouwen.

Lees 2244 keer

Snel contact

Etha Beauty Center

  • Adres: Oude Rijksweg 2 3832 GE Leusden
  • Tel:  033-2571191
  • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • KvK: 32075680

Linken

 
 
U bevindt zich hier: Home Behandelingen Ontharen Definitief ontharen