Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

Massage

Ook zonder specifieke klachten is een massage aan te raden; een massage werkt preventief en bovendien is het heerlijk om alleen even aandacht voor jezelf te hebben en niets te hoeven doen behalve ontspannen.

Een goede ontspanningsmassage zorgt voor een heerlijk ontspannen en uitgerust gevoel. Jezelf een cadeautje geven! Kortom geschikt voor iedereen die zichzelf goed wil (laten) verzorgen.      

Effecten van massage in het kort:
stimuleert de bloedsomloop, stimuleert de stofwisseling, geeft ontspanning, werkt pijnverminderend, heeft invloed op de organen, geeft energie, leert contact te maken met het gevoel,--herstel van het totale evenwicht

De mogelijkheden bij Etha´s Beauty Center:

 

Shiatsu ontspanningsmassage:
Deze Shiatsu ontspanningsmassage is gericht op het losmaken van energieblokkades in het gehele lichaam. De masseur gebruikt verschillende technieken, zoals het uitoefenen van druk met de duimen, handen, knieën en voeten en er worden veel stretches gedaan. Het hele lichaam wordt  onder handen genomen. Na de massage voelt men zich heerlijk ontspannen en bij regelmatige massages ervaart men vaak veel meer innerlijke rust. Een Shiatsu massage vindt plaats op een futon (mat op de grond) en kan gekleed (ruim zittende katoenen kleding) ondergaan worden.Tijdens de  behandeling worden rug schouders en nek ook met olie gemasseerd indien gewenst.


Het lichaam wordt aangeraakt d.m.v. strijkingen en knedingen en er worden natuurlijke oliën gebruikt. De circulatie wordt gestimuleerd, waardoor voedingsstoffen sneller worden opgenomen en afvalstoffen sneller het lichaam kunnen verlaten.
De massage brengt je in contact met de spanning en ontspanning in je lichaam. Tevens werkt deze massage rustgevend en ontspannend voor het lichaam en de geest, het geeft je weer nieuwe energie. De massage vindt plaats op een behandeltafel en de lichaamsdelen die (nog) niet worden behandeld worden met badlakens bedekt.

Behandeling van 55 minuten: €45,-- (behandeling op afspraak)

Stoelmassage:
De massage wordt  door een ervaren en gediplomeerde stoelmasseur uitgevoerd op een ergonomisch ontwikkelde stoel.

Deze massagestoel ondersteunt alle ledematen. Zo kan het lichaam tijdens de massage volledig ontspannen.
Met name de nek, de schoudergordel en de rug worden uitvoerig behandeld door de kleding heen, maar ook hoofd, armen en handen worden gemasseerd, waardoor een evenwicht tot stand gebracht wordt tussen het hoofd en het hart, tussen denken en voelen. De doorbloeding wordt bevorderd en het zenuwgestel wordt gestimuleerd.
Na een behandeling voel je je altijd frisser en fitter, zowel geestelijk als lichamelijk.
Zowel fysisch als psychisch is het effect opmerkelijk, zeker wanneer regelmatig een behandeling ontvangen wordt. Een stoelmassage werkt vooral preventief.

Behandeling van 25 minuten € 24,50  / 50 minuten € 45,-

Hotstone massage:
Hot stone massage is massage met behulp van warme stenen van gestolde lava. Het is een toevoeging op massage, healing en therapie. Ik gebruik de stenen het meest als aanvulling op lichaam massage. De warmte van de stenen is weldadig en helpt geblokkeerde gebieden vrij te maken. Hot stone massage is niet geschikt voor mensen met hartklachten, hoge of lage bloeddruk, koorst, kanker zonder medicamenteuze therapie.


Hot stone massage wordt ook wel Stone therapie of Healing Stone massage genoemd. Stenen geven een waardevolle toevoeging bij massage, healing of therapie. Stenen hebben een magnetische veld, kunnen een genezende werking hebben, kunnen energie absorberen en terug geven.
Een hot stone massage wordt vaak als een intensieve ervaring beleeft, die soms lang doorwerkt.

Wij werken met basalt stenen uit Hawaï uit zee, dit zijn stenen van gestolde lava. Ze zijn door hitte ontstaan en hebben een hoog ijzergehalte waardoor de warmte goed vastgehouden wordt en langzaam wordt afgegeven.

Lees 2582 keer

Snel contact

Etha Beauty Center

  • Adres: Oude Rijksweg 2 3832 GE Leusden
  • Tel:  033-2571191
  • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • KvK: 32075680

Linken

 
 
U bevindt zich hier: Home Behandelingen Massage